دیزل ژنراتور در انواع و توان های مختلف

دستگاه های دیزل ژنراتور ترکیبی از موتور دیزل و یک ژنراتور ‌الکتریکی (آلترناتور) هستند که در هرمکانی ازجمله ادارات، کارخانجات، صنایع کشاورزی، بیمارستان، فروشگاه ها و… در توان‌های اضطراری، دائم یا مداوم در نبود برق شبکه استفاده‌می‌گردند.


دیزل ژنراتور


دیزل ژنراتورها از جمله ابزارهای پشتیبان حیاتی هستند که اغلب بدلیل غیر قابل اعتماد بودن عملکرد شبکه برق و یا رویدادهای طبیعی مانند طوفان که موجب قطعی برق می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این رو، دیزل ژنراتورها به طور گسترده در رویدادهای خارج از منزل، ساخت و سازها، بیمارستان‌ها، صنایع مهم و موارد اضطراری استفاده می‌شوند. بنابراین، در هنگام خرید دیزل ژنراتور باید به تعدادی از عوامل مانند شرایط آب و هوایی و جغرافیایی، نیازهای برق خاص و بودجه موجود، توجه کرد.



به بیان دیگر دیزل ژنراتور تجهیز بسیار مفید و کاربردی‌است که با مصرف سوخت دیزل، برق مورد نیاز را تولیدمی‌کند. این تجهیز، معمولاً به عنوان منبع تغذیه پشتیبان در کاربردهای صنعتی، مسکونی و غیره در هنگام قطعی برق و مواقع اضطراری استفاده‌می‌شود. همچنین، ویژگی و مشخصات دیزل‌ژنراتور به نحوی‌است که امکان استفاده از آن در مناطق روستایی و دوردست، وجوددارد. ساخت دیزل ژنراتورها، با توجه به کاربردشان، در محدوده توان‌های متفاوتی صورت می‌گیرد. به عنوان مثال ژنراتورهای مورد استفاده برای مصارف تجاری بین 8 تا 2000 کیلووات هستند، در حالیکه، ژنراتورهای مصارف خانگی بین 8 تا 30 کیلووات هستند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *